Reklamblad från Calzedonia

Senast uppdaterade kategorier: 2021-11-19

Just nu finns inget reklamblad

Vill du få notigikationer när nya Calzedonia reklamblad finns online?
54.177 personen som tagit del av detta innan dig

Erbjudanden hos Calzedonia

Ladda ner vår gratis app med över 1000+ butiker

Calzedonia reklamblad och erbjudanden 

Hitta snygga badkläder och annat mode till bästa pris i Calzedonia reklamblad. I deras katalog hittar du alltid fina erbjudanden och säkerligen ett erbjudande som passar just dig. De har butiker på platser öve hela lander och förstås både i Göteborg och Stockholm. För att ta del av alla rabatter och kampanjer se till att läsa deras veckoblad. Vi har såklart alla veckans reklamblad så du alltid ska kunna läsa ett uppdaterat veckans blad. 


Vad hittar du hos Calzedonia

När du handlar hos Calzedonia kan du räkna med att hitta underkläder, badkläder och även annat snyggt mode. I deras annonsblad hittar du alltid veckans erbjudande och vare sig du handlar online eller i din närmsta butik så se till att läsa deras broschyr för att ta del av de bästa priserna. Deras varor har hög kvalitet, skapa en inköpslista utefter det du hittar i deras reklamblad denna vecka men även deras reklamblad nästa vecka som vi också har. Så missa inte deras kampanjblad innan du gör dina köp.


Vilka öppettider har Calzedonia

Vi har för att du ska kunna fokusera på din shopping samlat både adresserna och även öppettiderna till deras butiker. Om du vill använda deras rabatter, läsa mer om deras kundkort och handla online så kan du förstås klicka dig in direkt på deras hemsida: https://www.calzedonia.com/se/.