Reklamblad från Flügger Färg

Senast uppdaterade kategorier: 2022-05-01

Flügger Färg reklamblad

Giltig 30 apr. till och med 30 juni

Denna Flügger Färg reklamblad med erbjudanden är giltig i 42 dagar. Visa dom senaste erbjudandena från Flügger Färg och spara in på dina inköp hos Flügger Färg.

Håll mig uppdaterad

Vill du få notigikationer när nya Flügger Färg reklamblad finns online?
47.973 personen som tagit del av detta innan dig

Håll mig uppdaterad

Vill du få notigikationer när nya Flügger Färg reklamblad finns online?
46.719 personen som tagit del av detta innan dig

Erbjudanden hos Flügger Färg

Ladda ner vår gratis app med över 1000+ butiker

Flügger Färg reklamblad och erbjudanden

 

Skapa ett nytt hem med ny färg och ta del av alla fina erbjudanden i Flügger Färg reklamblad. Du hittar deras butiker runt om på många platser i landet förutom i Stockholm, alla har möjlighet att ska en vacker miljö, inne som ute. i deras katalog hittar du aktuella kampanjer och alla veckans reklamblad har vi samlat så du inte ska missa ett erbjudande eller en rabatt som kanske är perfekt för dig. Så ta del av deras veckoblad och handla färg och tillbehör till extra bra pris.

 

Handla online eller sök på vår sida för att hitta en butik nära dig. Läs igenom deras annonsblad för att ta del av veckans erbjudanden och de bästa priserna. Du kan känna dig trygg att använda deras färg eftersom den håller hög kvalitet och förstås även andra varor som penslar och rollers. I deras broschyrer kan du ta del av inspiration och skapa en inköpslista utifrån deras kampanjblad så kan du handla lite extra billigt. Så även om du inte tänkt köpa något just idag kan det vara värt att läsa deras tidskrift för att samla inspiration och kanske upptäcker du att priserna på erbjudandena är så pass bra så du slår till.

 

Öppettider finns direkt på vår sida och även adresser till den butik som ligger närmast dig. Så vill du kika på produkterna i verkligheten kan du smidigt hitta dit efter att du läst i deras reklamblad. Handlar du hellre online kan du klicka dig in på deras hemsida och där kan du också använda dig av deras rabattkoder och läsa mer om deras kundkort. Webbsidan hittar du här: https://www.flugger.se