Lidl
Lidl

Laxfilé 1kg

Inte giltig än
99,00 kr
Aktuella Laxfilé 1kg erbjudanden hos Lidl från reklambladet från 20-09 till och med 26-09.Klicka här för att hitta billigaste Laxfilé 1kg till bästa pris.
Giltig 20 sep till och med 26 sep
Priser och villkor som anges på Lidl reklamblad eller Lidl hemsida gäller.
Senast uppdaterad: 2021-09-15
Visa i reklambladet
Aktuella Lidl reklamblad
Ny

Lidl reklamblad

Giltig i 2 dagar

Laxfilé 1kg erbjudanden och online and online deals från det nuvarande Lidl reklambladet

Detta Laxfilé 1kg erbjudande är nu tillgängligt hos Lidl. Kolla in det senaste Lidl reklambladet för fler bra erbjudanden och rabatter. Beställ Laxfilé 1kg online på Lidl hemsida eller köp det billigt i en butik nära dig. Reklambladerbjudanden.se har alltid samlat dom allra bästa Laxfilé 1kg erbjudanden för dig. Om du vill hålla dig uppdaterad om detta, klicka då på ikonen med en klocka och få ett meddelande gratis när produkten finns i ett reklamblad eller i ett erbjudande.

Kommer det ett Laxfilé 1kg nästa vecka i Lidl reklamblad?

När är Laxfilé 1kg på rea? Eller "Jag vill veta om Laxfilé 1kg kommer att vara på rea nästa vecka?" Detta är frågor som ofta dyker upp. Många personer gör en (shopping) lista med produkter som de tänkt köpa nästa vecka. Därför lägger vi alltid ut nästa veckas reklamblad först. Så du kan veta om du ska vänta med ditt inköp och när du kan köpa det du söker till bäst pris. Håll utkik på vår hemsida för att se om nästa veckas reklamblad har ett erbjudanden på Laxfilé 1kg.

Kommer det ett erbjudande Laxfilé 1kg nästa vecka?

I vilka butiker kommer Laxfilé 1kg att finnas på rea nästa vecka? Dessa är några av frågorna som ställs ofta. Det är inget konstigt, ingen vill betala för mycket för en vara! Vårt team håller ögonen öppna för alla erbjudanden och lägger ut dom online så snabbt dom kan. Så du kan göra en (shopping) lista med denna veckas erbjudanden plus även nästa veckas. Se till att kolla in nästa veckas Lidl reklamblad, vissa erbjudanden är endast tillgängliga nästa vecka eller online.