Reklamblad från Pappelina

Senast uppdaterade kategorier: 2022-01-26

Just nu finns inget reklamblad

Vill du få notigikationer när nya Pappelina reklamblad finns online?
31.492 personen som tagit del av detta innan dig

Erbjudanden hos Pappelina

Ladda ner vår gratis app med över 1000+ butiker

Pappelina reklamblad och erbjudanden

Om du letar efter en vacker matta så är det Pappelina du ska spana in och vill du handla detta med fina rabatter så läs först Pappelina reklamblad. I deras katalog hittar du alla deras produkter och i deras veckoblad ser du vilka varor som det finns extra bra erbjudanden på. Vi har alla veckans reklamblad samlade på vår sida så du inte ska kunna missa ett erbjudande som passar just dig. De har inga egna butiker utan du kan handla deras varor hos återförsäljare som finns på platser runt om i hela landet och förstås också i Stockholm. Så ta del av veckans blad och gör ditt hem ännu vackrare med Pappelina och deras fina produkter.

 

Vad hittar du hos Pappelina?

Om du vill handla vackra mattor så är det till Pappelina du ska vända dig till, du kan se hela deras utbud online och seda shoppa hos din närmsta återförsäljare och du kan förstås också handla hos återförsäljare som finns online. I deras annonsblad hittar du alltid veckans erbjudande och du ser vilka varor du kan köpa lite extra billigt. Skapa en inköpslista och läs igenom deras reklamblad denna vecka och även deras reklamblad nästa vecka så du är förberedd på vilka varor som kommer att vara nedsatta. Så missa ingen kampanjblad genom att hålla dig uppdaterad på vår sida.

 

Vad har Pappelina för öppettider?

Eftersom Pappelina inte har någon egen fysisk butik så har de inte heller öppettider eller någon adress. Vill du läsa mer om deras produkter och se vilka återförsäljare de har och där spana efter rabattkoder så så besök deras hemsida: https://pappelina.com/se