Vanliga frågor

Reklambladerbjudanden.se grundades 2020 och har varit Sverige största oberoende online katalog för reklamblad sedan dess.  Varje dag så uppdaterar vårt team sidan med alla nya och aktuella reklamblad, kataloger, magasin och broschyrer för alla (större) butiker i Sverige. Förutom att ta del av det stora utbudet av erbjudanden på vår sida kan man också sätta ihop ett personligt nyhetsbrev för att få uppdateringar från just dina favoritbutiker. Båda dessa tjänster är gratis och används av tiotusentals användare. Förutom alla erbjudanden du hittar på vår hemsida så kan också användare sätta ihop ett personligt nyhetsbrev för att få nyheter från sina favoritbutiker. Detta är helt gratis och används av flera tusentals kunder. Reklambladerbjudanden.se: "Alla reklamblad från A till Ö."

Ja, din personliga data används, men endast för att kunna ge dig rekommendationer för reklamblad, kataloger och butiker.

Du kan registrera dig med din e-postadress eller ditt facebook konto via knappen överst på högra sidan på vår hemsida. Du kan välja att registrera dig direkt via Facebook eller genom att fylla i din information. Du kommer att bli ombedd att verifiera dig via ett mail som skickats till den adress du uppgett.  Kontot aktiveras direkt när du klickar på länken i mailet. När du har loggat in första gången så kommer du att bli ombedd att fylla i din adress så att vi kan visa de reklamblad och kataloger för de butiker som finns i närheten av dig. Ditt konto fungerar också lika bra i Reklambladerbjudanden.se app.

Vi på Reklambladerbjudanden.se publicerar endast reklamblad på vår hemsida. Om du har ett klagomål gällande reklamblad som du får hem i brevlådan kan du kontakta distributören som du hittar nämnd i bladet du får hem.

Det är absolut möjligt! Vi har en sprillans ny app för din mobil, du laddar enkelt ner den i App store eller Play store.

Om du vill se reklamblad och erbjudanden som finns i ditt område kan du välja att ställa in detta via platsinställningar. När du slår på detta så kommer vi automatiskt kunna se var du befinner dig. Hur slår du på detta?  

Steg 1: Gå till INSTÄLLNINGAR 

Steg 2: Gå till SEKRETESSINSTÄLLNINGAR

Steg 3:  Gå till platsinställningar 

Steg 4:  Slå på platsangivelser

Om du inte får det att fungera vänligen kontakta oss via email på info@reklambladerbjudanden.se så kan vi hjälpa dig.

Du kan lägga till dina favoritbutiker genom att klicka på hjärtat. När du gör det så läggs butiken till rubriken “Mina butiker”.

För tillfället så kan inte reklambladen delas genom att trycka på en knapp, men du kan förstås alltid kopiera länken och dela den på så vis med dina vänner och din familj. Om du har appen kan du däremot dela reklambladen mycket snabbt och enkelt, så se till att ladda ner appen Reklambladerbjudanden.se för ännu smidigare shopping.

Det är förstås himla tråkigt om just reklambladet från din favoritbutik inte finns online. Det du kan göra för att förändra detta är genom att skicka ett mail till oss på info@reklambladerbjudanden.se, och efter det kan vi se till att reklambladet läggs upp så snart som möjligt!

Produkterna som visas i reklambladen som du hittar på vår sida tillhör den butik som erbjuder produkten. Så om du vill ha mer information om produkten, erbjudandet eller andra specifikationer så behöver du kontakta butiken eller återförsäljaren direkt. Om du däremot behöver information om butiken såsom adresser eller liknande kan du hitta det på vår sida.

Vi kommer att maila dig när vi har lagt upp nya reklamblad från dina favoritbutiker.

Reklambladerbjudanden.se är ingen återförsäljare eller butik och säljer inte några produkter utan du hittar reklambladen för de butiker som säljer själva produkten. För att kunna lägga en beställning behöver du klicka på företagets logga eller länken till butiken längst ner på sidan.

Reklambladerbjudanden.se vill erbjuda det största utbuted av reklamblad från A till Ö. Vi försöker att visa reklamblad från alla butiker i Sverige på vår hemsida men vi kan förstås ha missat något. Men om du upptäcker det så får du mer än gärna kontakta oss och berätta vilket reklamblad som saknas så att vi kan lägga upp det. Du hittar info om hur du kontaktar oss via vår infosida och du kan vara säker på att reklambladet finns på vår sida inom en vecka.

Självklart! Vi har lite olika alternativ för detta, vänligen fyll i vårt kontaktformulär: Kontakt . Reklambladerbjudanden.se

Så fort du har loggat in kommer du se ditt namn högst uppe i högra hörnet, håll pekaren över det och klicka på konto. Du kan nu ändra din personliga information.

Klicka på “LOGGA IN” knappen högst upp i högra hörnet. Bredvid knappen “kom ihåg mig” så kommer du att se “glömt lösenord”, klicka där. Därefter fyller du i din e-postadress som är kopplad tilld ditt konto. Du kommer därefter få ett mail med en länk där du kan ändra ditt lösenord. Om du inte fått mailet, se till att kolla en extra gång i din skräppost.

Vi försöker att publicera dom allra senaste och mest aktuella reklambladen på Reklambladerbjudanden.se varje dag. Reklambladen för nästa vecka publiceras alltid på vår sida veckan innan. Se därför till att besöka vår sida varje dag så att du kan hålla dig uppdaterad med dom senaste reklambladen så du inte missar några erbjudanden!

Du kan enkelt säga upp din prenumeration på nyhetsbrevet via ditt konto efter att du loggat in.

Ladda ner vår gratis app med över 1000+ butiker
app-picture-logo
Skickat
Något gick fel, försök en gång till