Vanliga frågor

Vad är Reklambladerbjudanden.se?

Reklambladerbjudanden.se grundades 2020 och har varit Sverige största oberoende online katalog för reklamblad sedan dess.  Varje dag så uppdaterar vårt team sidan med alla nya och aktuella reklamblad, kataloger, magasin och broschyrer för alla (större) butiker i Sverige. Förutom att ta del av det stora utbudet av erbjudanden på vår sida kan man också sätta ihop ett personligt nyhetsbrev för att få uppdateringar från just dina favoritbutiker. Båda dessa tjänster är gratis och används av tiotusentals användare. Förutom alla erbjudanden du hittar på vår hemsida så kan också användare sätta ihop ett personligt nyhetsbrev för att få nyheter från sina favoritbutiker. Detta är helt gratis och används av flera tusentals kunder. Reklambladerbjudanden.se: "Alla reklamblad från A till Ö."

open-icon close-icon

Används min personliga data till något efter att jag börjat prenumerera?

Ja, din personliga data används, men endast för att kunna ge dig rekommendationer för reklamblad, kataloger och butiker.

open-icon close-icon

Hur skapar jag ett konto?

Du kan registrera dig med din e-postadress eller ditt facebook konto via knappen överst på högra sidan på vår hemsida. Du kan välja att registrera dig direkt via Facebook eller genom att fylla i din information. Du kommer att bli ombedd att verifiera dig via ett mail som skickats till den adress du uppgett.  Kontot aktiveras direkt när du klickar på länken i mailet. När du har loggat in första gången så kommer du att bli ombedd att fylla i din adress så att vi kan visa de reklamblad och kataloger för de butiker som finns i närheten av dig. Ditt konto fungerar också lika bra i Reklambladerbjudanden.se app.

open-icon close-icon

Jag har ett klagomål gällande distributionen av reklamblad gjorda av papper i min brevlåda. Vad kan jag göra?

Vi på Reklambladerbjudanden.se publicerar endast reklamblad på vår hemsida. Om du har ett klagomål gällande reklamblad som du får hem i brevlådan kan du kontakta distributören som du hittar nämnd i bladet du får hem.

open-icon close-icon

Jag skulle vilja kunna se reklambladen medan jag är på språng, är det möjligt?

Det är absolut möjligt! Vi har en sprillans ny app för din mobil, du laddar enkelt ner den i App store eller Play store.

open-icon close-icon

Hur hittar jag reklamblad från butiker i mitt område?

Om du vill se reklamblad och erbjudanden som finns i ditt område kan du välja att ställa in detta via platsinställningar. När du slår på detta så kommer vi automatiskt kunna se var du befinner dig. Hur slår du på detta?  

Steg 1: Gå till INSTÄLLNINGAR 

Steg 2: Gå till SEKRETESSINSTÄLLNINGAR

Steg 3:  Gå till platsinställningar 

Steg 4:  Slå på platsangivelser

Om du inte får det att fungera vänligen kontakta oss via email på [email protected] så kan vi hjälpa dig.

open-icon close-icon

Hur följer man en butik?

Du kan lägga till dina favoritbutiker genom att klicka på hjärtat. När du gör det så läggs butiken till rubriken “Mina butiker”.

open-icon close-icon

Hur kan jag dela ett reklamblad med mina vänner och min familj?

För tillfället så kan inte reklambladen delas genom att trycka på en knapp, men du kan förstås alltid kopiera länken och dela den på så vis med dina vänner och din familj. Om du har appen kan du däremot dela reklambladen mycket snabbt och enkelt, så se till att ladda ner appen Reklambladerbjudanden.se för ännu smidigare shopping.

open-icon close-icon

Varför finns inte reklambladen från min favoritbutik finns inte online?

Det är förstås himla tråkigt om just reklambladet från din favoritbutik inte finns online. Det du kan göra för att förändra detta är genom att skicka ett mail till oss på [email protected], och efter det kan vi se till att reklambladet läggs upp så snart som möjligt!

open-icon close-icon

Jag har en fråga om en produkt från ett reklamblad, var kan jag ställa den?

Produkterna som visas i reklambladen som du hittar på vår sida tillhör den butik som erbjuder produkten. Så om du vill ha mer information om produkten, erbjudandet eller andra specifikationer så behöver du kontakta butiken eller återförsäljaren direkt. Om du däremot behöver information om butiken såsom adresser eller liknande kan du hitta det på vår sida.

open-icon close-icon

Kommer jag att få mail från er?

Vi kommer att maila dig när vi har lagt upp nya reklamblad från dina favoritbutiker.

open-icon close-icon

Kan jag beställa produkter från Reklambladerbjudanden.se?

Reklambladerbjudanden.se är ingen återförsäljare eller butik och säljer inte några produkter utan du hittar reklambladen för de butiker som säljer själva produkten. För att kunna lägga en beställning behöver du klicka på företagets logga eller länken till butiken längst ner på sidan.

open-icon close-icon

Ett reklamblad verkar saknas på er sida. Hur kan jag kontakta er?

Reklambladerbjudanden.se vill erbjuda det största utbuted av reklamblad från A till Ö. Vi försöker att visa reklamblad från alla butiker i Sverige på vår hemsida men vi kan förstås ha missat något. Men om du upptäcker det så får du mer än gärna kontakta oss och berätta vilket reklamblad som saknas så att vi kan lägga upp det. Du hittar info om hur du kontaktar oss via vår infosida och du kan vara säker på att reklambladet finns på vår sida inom en vecka.

open-icon close-icon

Mitt företag har också ett reklamblad. Kan vi lägga upp detta på Reklambladerbjudanden.se?

Självklart! Vi har lite olika alternativ för detta, vänligen fyll i vårt kontaktformulär: Kontakt . Reklambladerbjudanden.se

open-icon close-icon

Hur ändra jag information på mitt konto?

Så fort du har loggat in kommer du se ditt namn högst uppe i högra hörnet, håll pekaren över det och klicka på konto. Du kan nu ändra din personliga information.

open-icon close-icon

Vad ska jag göra om jag har glömt mitt lösenord?

Klicka på “LOGGA IN” knappen högst upp i högra hörnet. Bredvid knappen “kom ihåg mig” så kommer du att se “glömt lösenord”, klicka där. Därefter fyller du i din e-postadress som är kopplad tilld ditt konto. Du kommer därefter få ett mail med en länk där du kan ändra ditt lösenord. Om du inte fått mailet, se till att kolla en extra gång i din skräppost.

open-icon close-icon

När publicerar ni reklambladen?

Vi försöker att publicera dom allra senaste och mest aktuella reklambladen på Reklambladerbjudanden.se varje dag. Reklambladen för nästa vecka publiceras alltid på vår sida veckan innan. Se därför till att besöka vår sida varje dag så att du kan hålla dig uppdaterad med dom senaste reklambladen så du inte missar några erbjudanden!

open-icon close-icon

Jag vill säga upp min prenumeration på nyhetsbrevet, hur gör jag det?

Du kan enkelt säga upp din prenumeration på nyhetsbrevet via ditt konto efter att du loggat in.

open-icon close-icon
Ladda ner vår gratis app med över 1000+ butiker