22 Bauhaus Platser

Vi behöver se vilken plats du befinner dig på för att kunna visa butikerna i ditt område.

Anvönd min nuvarande plats

Städer med en Bauhaus butik

Nedan hittar du en översikt över 22 Bauhaus butiker i Sverige.

21 Städer

Populära städer med en Bauhaus butik

Ladda ner vår gratis app med över 1000+ butiker

Bauhaus addresser och öppettider

Visa alla Bauhaus adresser och öppettider för Bauhaus i vår nuvarande överblick. Detta betyder att du alltid kommer veta om Bauhaus i ditt område är iöppet under en shopping söndag eller en shopping kväll och du kommer inte mötas av en stängd butik. Dessutom så hittar du ocks det senaste Bauhaus reklambladet och aktuella erbjudanden här, så att du aldrig missar ett erbjudande. Om du letar efter mer information om Bauhaus i din stad eller region hänvisar vi till Bauhaus hemsida.

Vanliga frågor om Bauhaus

Var kan jag hitta en Bauhaus butik och aktuella öppettider nära mig?

I vår databas har vi samlat alla Bauhaus butiker med deras aktuella öppettider. Ange din stad, eller låt oss automatiskt upptäcka din plats, så får du en översikt över alla Bauhaus-butiker i ditt område. Observera att öppettiderna kan ändras under allmänna helgdagar och söndagar.

Var kan jag hitta en Bauhaus nära mig?

Om du vill veta var den närmaste Bauhaus-butiken finns ta en titt på vår platssida. Du hittar enkelt närmaste Bauhaus butik via vår sökfunktion. Dela din plats med oss din så får du en översikt över alla Bauhaus butiker i ditt område samt deras öppettider. Du kan också manuellt söka efter en specifik plats. Bauhaus har butiker i till exempel Göteborg, Malmö och Stockholm.

Hur många butiker har Bauhaus?

Bauhaus har olika butiker i hela Sverige. Butiken i kategorin Bygg har butiker i till exempel Göteborg, Malmö och Stockholm. Låt oss veta var du befinner dig för att hitta din närmaste Bauhaus-butik. Observera: Vissa butiker på vår hemsida har endast en webbutik.