Reklamblad från DollarStore

Senast uppdaterade kategorier: 2021-09-23

DollarStore reklamblad

Giltig 22 sep till och med 17 nov

Denna DollarStore reklamblad med erbjudanden är giltig i 50 dagar. Visa dom senaste erbjudandena från DollarStore och spara in på dina inköp hos DollarStore.

DollarStore reklamblad

Giltig 20 sep till och med 3 okt

Denna DollarStore reklamblad med erbjudanden är giltig i 6 dagar. Visa dom senaste erbjudandena från DollarStore och spara in på dina inköp hos DollarStore.

Håll mig uppdaterad

Vill du få notigikationer när nya DollarStore reklamblad finns online?
51.237 personen som tagit del av detta innan dig

Håll mig uppdaterad

Vill du få notigikationer när nya DollarStore reklamblad finns online?
54.860 personen som tagit del av detta innan dig

DollarStore reklamblad och erbjudanden

DollarStore är butiken för dig som vill handla till bra priser, för att ta del av dom allra mest aktuella erbjudandena och inte missa någon rabatt så ta del av DollarStore reklamblad. Deras butiker finns på många platser runt om i Sverige bland annat i Göteborg men även i många mindre städer runt om i landet. De erbjuder fina kampanjer och i deras katalog hittar du det som är på extra bra pris just nu. 

För att hitta din närmsta butik kan du antingen söka via vår sida eller gå direkt in online på deras hemsida. Hos DollarStore kan du garanterat handla varor billigt och hitta de bästa priserna men samtidigt inte tumma på dess kvalitet. Priserna är konkurrenskraftiga och i deras kampanjblad hittar du alltid veckans erbjudande. Hos DollarStore hittar du det mesta och varumärkena du känner igen samt nya bekantskaper. Ta del av deras tidskrift och gör en inköpslista på det du behöver innan du besöker deras butik. 

Du hittar allt du behöver veta online på deras hemsida: https://dollarstore.se/ Där kan du hitta den butik som ligger närmast dig och vilka öppettider som gäller. För att ta del av deras fina erbjudanden krävs inget kundkort utan deras rabattkoder finns tillgängliga för alla.