Pak choi

Giltig 17 jan till och med 23 jan
Det här erbjudandet har gått ut!
Andra har också tittat på
Lidl
Lidl

Pak choi

Det här erbjudandet har gått ut!
12,90 kr
Aktuella Pak choi erbjudanden från Lidl reklamblad. Kolla in dom senaste Pak choi erbjudandena och njut av dom billigaste Pak choi erbjudandena till dom allra bästa priserna.
Giltig 17 jan till och med 23 jan
Priser och villkor som anges på Lidl reklamblad eller Lidl hemsida gäller.
Senast uppdaterad: 2022-01-24
Andra har också tittat på
Visa aktuella erbjudanden här
Aktuella Lidl reklamblad

Lidl reklamblad

Giltig i 2 dagar

Pak choi erbjudanden och online and online deals från det nuvarande Lidl reklambladet

Detta Pak choi erbjudande är nu tillgängligt hos Lidl. Kolla in det senaste Lidl reklambladet för fler bra erbjudanden och rabatter. Beställ Pak choi online på Lidl hemsida eller köp det billigt i en butik nära dig. Reklambladerbjudanden.se har alltid samlat dom allra bästa Pak choi erbjudanden för dig. Om du vill hålla dig uppdaterad om detta, klicka då på ikonen med en klocka och få ett meddelande gratis när produkten finns i ett reklamblad eller i ett erbjudande.

Kommer det ett Pak choi nästa vecka i Lidl reklamblad?

När är Pak choi på rea? Eller "Jag vill veta om Pak choi kommer att vara på rea nästa vecka?" Detta är frågor som ofta dyker upp. Många personer gör en (shopping) lista med produkter som de tänkt köpa nästa vecka. Därför lägger vi alltid ut nästa veckas reklamblad först. Så du kan veta om du ska vänta med ditt inköp och när du kan köpa det du söker till bäst pris. Håll utkik på vår hemsida för att se om nästa veckas reklamblad har ett erbjudanden på Pak choi.

Kommer det ett erbjudande Pak choi nästa vecka?

I vilka butiker kommer Pak choi att finnas på rea nästa vecka? Dessa är några av frågorna som ställs ofta. Det är inget konstigt, ingen vill betala för mycket för en vara! Vårt team håller ögonen öppna för alla erbjudanden och lägger ut dom online så snabbt dom kan. Så du kan göra en (shopping) lista med denna veckas erbjudanden plus även nästa veckas. Se till att kolla in nästa veckas Lidl reklamblad, vissa erbjudanden är endast tillgängliga nästa vecka eller online.