Ladda ner vår gratis app med över 1000+ butiker

Lidl addresser och öppettider

Visa alla Lidl adresser och öppettider för Lidl i vår nuvarande överblick. Detta betyder att du alltid kommer veta om Lidl i ditt område är iöppet under en shopping söndag eller en shopping kväll och du kommer inte mötas av en stängd butik. Dessutom så hittar du ocks det senaste Lidl reklambladet och aktuella erbjudanden här, så att du aldrig missar ett erbjudande. Om du letar efter mer information om Lidl i din stad eller region hänvisar vi till Lidl hemsida.

Vanliga frågor om Lidl

Var kan jag hitta en Lidl butik och aktuella öppettider nära mig?

I vår databas har vi samlat alla Lidl butiker med deras aktuella öppettider. Ange din stad, eller låt oss automatiskt upptäcka din plats, så får du en översikt över alla Lidl-butiker i ditt område. Observera att öppettiderna kan ändras under allmänna helgdagar och söndagar.

close-icon close-icon

Var kan jag hitta en Lidl nära mig?

Om du vill veta var den närmaste Lidl-butiken finns ta en titt på vår platssida. Du hittar enkelt närmaste Lidl butik via vår sökfunktion. Dela din plats med oss din så får du en översikt över alla Lidl butiker i ditt område samt deras öppettider. Du kan också manuellt söka efter en specifik plats. Lidl har butiker i till exempel Göteborg, Malmö och Stockholm.

close-icon close-icon

Hur många butiker har Lidl?

Lidl har olika butiker i hela Sverige. Butiken i kategorin Matbutiker har butiker i till exempel Göteborg, Malmö och Stockholm. Låt oss veta var du befinner dig för att hitta din närmaste Lidl-butik. Observera: Vissa butiker på vår hemsida har endast en webbutik.

close-icon close-icon
Skickat
Något gick fel, försök en gång till