Reklamblad från Matdax

Senast uppdaterade kategorier: 2021-09-27

Matdax reklamblad

Giltig 27 sep till och med 30 sep

Denna Matdax reklamblad med erbjudanden är giltig i 2 dagar. Visa dom senaste erbjudandena från Matdax och spara in på dina inköp hos Matdax.

Matdax reklamblad

Giltig 27 sep till och med 3 okt

Denna Matdax reklamblad med erbjudanden är giltig i 6 dagar. Visa dom senaste erbjudandena från Matdax och spara in på dina inköp hos Matdax.

Håll mig uppdaterad

Vill du få notigikationer när nya Matdax reklamblad finns online?
26.209 personen som tagit del av detta innan dig

Håll mig uppdaterad

Vill du få notigikationer när nya Matdax reklamblad finns online?
35.050 personen som tagit del av detta innan dig

Populära Matdax områden

Matdax reklamblad och erbjudanden

Matdax butiker hittar du på tre platser i Stockholm, du hittar butikerna i Hökarängen, Högdalen och Hagsätra. Hos Matdax kan du vara helt säker på att hitta mat till bra priser eftersom de pressat priset på matvaror i södra Stockholm sedan 1982. Matdax reklamblad är det bästa sättet att ta del av alla kampanjer och rabatter som är aktuella. Läs alla veckans reklamblad och var säker på att du inte missar något erbjudande.                             

Matdax hittar du i södra Stockholm och för att hitta en butik nära dig om du bor i Stockholm så kan du gå online och hitta adresserna på deras hemsida. Innan du gör dig redo för att gå och handla hos Matdax så är det en god idé att gå igenom veckans annonsblad för att se vilka varor du kan handla billigt denna vecka. Matdax erbjuder bra mat och du hittar alla de välkända varumärkena som du är van att handla. Se till att ta del av deras tidskrift för att inte missa veckans erbjudande. Att kolla igenom butiken kampanjblad innan man handlar kan göra att man spar in mycket pengar när man handlat mat. 

Du hittar inget speciellt kundkort hos Matdax däremot kan du gå med i deras kundklubb och få erbjudande via sms. Du får två stycken  sms per vecka så du inte missar några rabattkoder. För att skriva upp dig för att ta det av dessa så kan du gå in på deras hemsida, där hittar du också öppettider och förstås alla veckans erbjudanden. Du hittar Matdax på adressen: https://www.matdax.se/