Reklamblad från Ohlssons Tyger

Senast uppdaterade kategorier: 2022-05-12

Just nu finns inget reklamblad

Vill du få notigikationer när nya Ohlssons Tyger reklamblad finns online?
46.479 personen som tagit del av detta innan dig

Erbjudanden hos Ohlssons Tyger

Ohlssons tyger reklamblad och erbjudanden

Letar du gardiner eller vill sy ett nytt plagg så missa inte fina erbjudanden i Ohlssons tyger reklamblad. I deras veckoblad finns mängder med fina kampanjer och rabatter. I veckans blad finns säkerligen ett erbjudande som kommer att passa just dig. De har butiker på ett tiotal platser, bland annat i Luleå och Stockholm. Men innan du beger dig till deras butiker så läs igenom veckans blad så du inte missar en fin rabatt. 


Om du inte har en butik nära dig kan du också handla online, du kan även handla online om du inte vill bege dig till en fysisk butik, oavsett så ta och kika igenom deras tidskrift där du kan bli inspirerad smt hitta veckans erbjudande. I deras broschyrer finns varumärkena du känner igen när det kommer till tyg och sytillbehör och du kommer bli förvånad hur billigt du kan köpa dessa varor som håller hög kvalitet. Ta del av deras kampanjblad och hitta de bästa priserna på de varor du söker och spara på så vis pengar. 


Hitta adresser samt öppettider på vår sida och bege dig till butiken direkt, vill du läsa mer om produkterna eller lägga en beställning online kan du gå in direkt på deras hemsida. Där kan du förstås använda deras rabattkoder, klicka dig in på deras webbsida här: https://www.ohlssonstyger.se/sv