Reklamblad från Pekås

Senast uppdaterade kategorier: 2022-01-17

Pekås reklamblad

Giltig 17 jan till och med 23 jan

Denna Pekås reklamblad med erbjudanden är giltig i 3 dagar. Visa dom senaste erbjudandena från Pekås och spara in på dina inköp hos Pekås.

Håll mig uppdaterad

Vill du få notigikationer när nya Pekås reklamblad finns online?
15.377 personen som tagit del av detta innan dig

Håll mig uppdaterad

Vill du få notigikationer när nya Pekås reklamblad finns online?
30.025 personen som tagit del av detta innan dig

Pekås reklamblad och erbjudanden

Pekås är butiken där du vet att du kommer att kunna handla bra mat till bra pris. Deras butiker finns inte i storstäder som Stockholm utan du hittar många av deras ligger på platser runt om Karlstad med omnejd. I deras butiker kan du alltid hitta bra erbjudanden och rabatter. För att inte missa vilka varor som finns till extra bra pris just nu så är det viktigt att läsa deras veckoblad där du hittar alla kampanjer som är aktuella. För att se alla veckans reklamblad behöver du bara surfa in på vår sida där vi samlar alla veckoblad så du ska kunna hitta just det erbjudande som passar dig.

För att hitta den Pekås butik som ligger nära dig så kan du surfa in under rubriken butiker eller helt enkelt surfa in direkt på deras hemsida. Där kan du också hitta deras annonsblad och botanisera bland vilka varor som finns billigt just nu. I deras kampanjblad kan du alltid hitta veckans erbjudande så du kan satsa på kvalité men fortfarande handal till de bästa priserna. Det kan också vara smart att först läsa dessa broschyrer för att sedan skapa din inköpslista så du med säkerhet kan handla varor till de allra bästa priserna.                    

För att se alla öppettider och annan info så kan du surfa in direkt på deras hemsida: http://pekas.se/. För Att ta del av alla rabattkoder behövs inget kundkort utan du kan direkt i butiken ta del av alla fina erbjudanden och både på vår sida där vi samlat alla kampanjblad och även på deras webbsida kan du se vilka erbjudanden som är aktuella just nu.